Imund

„Eoni au trecut. Din pietre și apă s-au ridicat primii oameni. Apoi au pierit. Celor care au urmat, trecutul le-a așezat drumul spre nimicire. Dar neobosiți, înfometați de mai mult și mai bine, ursuzi și nepăsători, oamenii au ridicat cel de pe urma imperiu. Strălucitor și rece. Imens, dar pustiu. Cei aleși. Ceilalți. Progres împletit cu declin nesfârșit.
Peste ceea ce era deja murdar, peste dezgust și indiferență s-a întrupat IMUND, ca ultim strigăt al lumii vechi. Distrugător și nemilos, el își calcă sub tălpi propria origine, sfârtecand trecutul din a carui inimă elibereaza speranta, visul, modestia și iubirea.”

Așa începe povestea noastră, depășind lumea reală prin încercarea de a transmite prin muzica și text ceea ce nu trebuie uitat, ceea ce ne tine în viața și ne îndreaptă pașii spre mâine.

Într-un fel înființată înainte ca ea sa se nască, trupa a activat o perioada de timp în formula Mircea Leuca (tobe), Daniel Marghiloman (chitara) și Dani Petreus (bass). La un moment dat este cooptat la voce Ovidiu Takacs și mai apoi, la chitară, Florin Badara. In echipa completă, după o perioada de timp, cei cinci ajung în momentul în care realizează ca au devenit o trupă și că dincolo de repetiții există un mesaj care trebuie dat mai departe, oferit lumii. IMUND

Imund

Peste ceea ce era deja murdar, peste dezgust și indiferență s-a întrupat IMUND, ca ultim strigăt al lumii vechi. Distrugător și nemilos, el își calcă sub tălpi propria origine, sfârtecand trecutul din a carui inimă elibereaza speranta, visul, modestia și iubirea.